Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fadmed det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjelligingredienser. Skjær purre iringer, paprikaiterninger og gulrøttene i tynne strimler
skær løg og hvidløgi små tern og brun dem af i en gryde medlidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Grøntsagerne svitsesmed kødet. jævner (maizena). Smag tilmed salt og peber. Brun kødet i en stor gryde. Snit forårsløg, gulerødder og rød peber i grove stykker
Nogle mener, det har noget medpaneringen at gøre, og andre, at det har noget med kødet at gøre. Krebinetter – Opfattelsen af hvad en krebinet er, er vidtforskellig fra egn til egn – selv over meget korte afstande
i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. t. e. g. n. u. d. l. r. m. k. y. o. a. D. s. p. b. å. v. h. f. O. 3. -. 4. 0. ø. ,. 1. æ. 2. B. F. K. T. H. c
Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiveri panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også finttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Krydder dem med salt & peber og drys dem herefter godt medpaprika. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specieltvildmedkoteletterifad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.