Mazarinkage med chokolade ganache
Køkkenet på Kvisten
Køkkenet på Kvisten
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 gram fedtreduceret mandelmel tilføj til kurv
  • 200 gram kokossukker tilføj til kurv
  • 4 æg
  • 100 gram æblemos (jeg bruger den fra Urtekram, som kan købes i eksempelvis Føtex)
  • 50 gram mandelsmør tilføj til kurv
  • 1 tsk ren vaniljepulver tilføj til kurv
  • 1 tsk øko bagepulver tilføj til kurv
  • 1 avocado
  • 100 gram mørk chokolade – jeg brugte en blanding af to økologiske chokolader fra Vivani – en meget mørk og en lys – som begge er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker, og derfor påvirker blodsukkeret meget mindre. Den ene har en kakaoprocent på 92 og den anden en 50. Tilføj Vivani ekstra 92% ekstra mørk chokolade til kurv og/eller Tilføj Vivani 50% lys chokolade til kurv
  • 4 spsk kokossukker tilføj til kurv
  • 1/2 tsk ren vaniljepulver tilføj til kurv
  • kommentarer

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.