I morgen skriver jeg om andre isvarianter… Pistacie, Jordbær, Chokolade is, Pebermynte Is. Jeg fik en bog hjem fra USA om mælkefri, glutenfri og sojafri is
Serveres med guf skum, chokoladesauce og pleskner. Så er turen kommet til jordbærisen. Jordbærisen bliver lidt sorbetagtig, grundet den frosne frugt, men det gør bestemt ingenting
Serveres med guf skum, chokoladesauce og pleskner. Rå kakao indeholder plantestoffer som giver en følelse af lykke og opstemthed, giver energi og fokus, og er derfor et fantastisk ”comfort food” i de kritiske dage
(Disse produkter kan dog bruges, hvis man ønsker. for en stund, men da min mælkefri kogebog ”Det Mælkefri Køkken” fik en anmeldelse på hjemmesiden ”Børn med mælkeallergi”, og der i kommentarfelterne strømmede ind med ønsker
H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. -. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
Endnu en "plus-ting" ved disse vafler er, at de endda stort set er fedtfattige, og dermed ikke specielt usunde (og så kan man vel godt komme lidt ekstra sødt ovenpå som kompensation)
Måske er det også fordi, at jeg synes det godt kan virke lidt for vammelt, især med så stor en klat. Ja, den goe' gammeldaws' flormelisglasur, som jeg er vokset op med, er endnu favoritten hos mig
Igår opfandt jeg dissefantastiske kiks (eller småkager om man vil). Smagen kan bedst beskrives som en blanding af digestive kiks og bastogne, to meget, meget velsmagende kiks - og deraf det opfindsomme navn "distogne"
Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrieblinis, til et stykke røget laks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums
at man bare river et eller andet ud af skabene og spiser hvad man lige har lyst til. Frem for at bruge lang tid på at kokkere et eller andet, og spise klokken "alt for sent" fordi vi egentlig ikke havde tid til det
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Sommeren nærmer sig, så jeg har været i køkkenet for at lave is. Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.