Jeg må ærligt indrømme, at jeg intet ære kan tage for denne ret. Alligevel er Fars Paprikagryde en så betydningsfuld ret for både Marie og mig, at den fortjener bloggerplads
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Server salat og hjemmelavede ovnkartofler til og måske en lækker bearnaisesauce. Hver søndag samles børn og svigerbørn her hos os, for at spise, snakke og hygge
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
med en couscous salat til. Æble og sellerisalat. Spidskålssalat med lakridsdressing. Dagens lune ret var i dag en lækker sprød kylling filet paneret med cornflakes og parmesan
Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Da jeg stod og skulle lave en dressing, hvor jeg brugte creme fraiche og havde en god rest tilbage, valgte jeg at drøne noget af det i dejen til flutet, da det giver en let syrlig smag til brødet
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Husk at vende dem undervejs. Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Ælt herefter hvedemel i, lidt ad gangen, til din dej slipper kanterne af skålen, hvis du bruger en køkkenmaskine, eller når den er til at håndtere uden at klistre for meget, hvis du laver den i hånden
Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
De er super lette atlave, faktisk nok nærmere idiotsikre … og så smager bare skide godt. Dejen kan være lidt besværlig at skære i, så en stor køkkensaks kan nogle gange være lettere at bruge
Jeg kan godt lide kød, og i mange af mine livretter indgår der også kød, men efter at jeg er flyttet hjemmefra, har jeg fået en større lyst til at kaste mig ud i det vegetariske
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.