Ahornsirup fromage med karameliseret valnødder
Jordbærkagen
Jordbærkagen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ahornsirup fromage med karameliseret valnødder
  • 24 cm kagering - 12 personer
  • 1 rund lagkagebund vanilje - basis opskrifter
  • Ahornsirup fromage
  • 100 g Ahornsirup
  • 75 g sukker
  • 1,5 dl vand
  • 2 æggeblommer (1 bæger pas)
  • 25 g sukker
  • 1,5 æggehvide (1bæger pas)
  • 5 blad husblas
  • 2,5 dl piskefløde
  • Valnødder-nødder
  • 150 g valnødder
  • 60 g sukker
  • 25 g smør
  • 1 spsk ahornsirup
  • En smule salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.