guarkernemel til mine glutenfri opskrifter. Når man ikke lige har været over bananerne et par dage, så sker der det, at bananerne bliver brune, og ikke er så spændende at spise (medmindre man er på frugtkur og lever a la 801010, så er bananen på dette tidspunkt en absolut luksus)
S. å. b. l. i. v. e. r. d. t. n. æ. s. k. ,. o. g. a. m. u. p. D. j. h. f. M. y. ". A. ø. -. O. c. (. 4. ). 2. 8. 1. 0. H. F. E. V. 3. P. K. 5. T. é. 6. r l
Der har været stille her på bloggen længe pga. af alle de ting, der er sket i mit liv på det seneste. Men vi har da stadig fået mad og de opskrifter jeg synes, der er værd, at gemme på ligger pænt i en bunke og venter bare på, at komme ind på bloggen
E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
Havde en rest af glasur fra mit Juleguf som jeg valgte at bruge og lavede disse til mine kollegaer. Så er der ikke lang tid til vi træder/hopper ind i det nye år 2013
Jeg brugte mine to silikone-forme fra fyldte chokolader, men måtte supplerer med isterningebakke til de sidste og det fungerede også fint, de blev bare meget store