Hvor fantastisk er dette. En opskrift på drømmekage, fri for gluten, laktose og tilsat sukker. Jeg har taget udgangspunkt i ingredienser fra en opskrift af Caroline Fibæks (masser af godter på hendes online magasin) og rokeret lidt hvor jeg synes (har intet dl mål)
Det kan heldigvis godt lade sig gøre at fremstille lækre syrlige glutenfri brød,. som sagtens kan måle sig med et godt hjemmebagt rugbrød – takket være glutenfri surdej
D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. u. a. l. m. i. g. t. F. y. s. o. v. -. ). S. p. K. O. å. f. c. E. 2. ,. ". G. (. 1. 3. 5. I. 0. j. H. T. C. R. B. L. 8. /. N. P. 7. 4. 9. 6
Og positivt overrasket blev jeg i høj grad, da jeg smagte på dette glutenfri `rugbrød`. Jeg synes ellers at glutenfrit brød (medmindre det er kage eller muffins) ofte er meget kedelig i smagen og meget `grødagtig`
Der findes et hav af opskrifter på glutenfri boller. Her kommer en opskrift på glutenfri boller, som jeg altid vender tilbage til, når jeg har prøvet så mange andre opskrifter
Glutenfrit rugbrødBages dagen efter det er rørt sammen og giver to brød1300 ml varmt vand3 spsk FiberHusk200 g knækket boghvede130 g boghvedemel240 g hirseflager100 g hirsemel100 g malede hørfrø, blend selv100 g brunt rismel (fuldkornsrismel)2 dl hel boghvede3 dl blandede frø - solsikkekerne, hørfrø og græskarkerner er gode og mister ikke hele konsistensen ved bagning30 g honning70 g carob2 spsk salt1 spsk stødt kommen2 spsk citronsaft- den her opskrift kræver en røremaskine eller en meget stærk overarm