En af mine favorit salater er denne skønne og meget velsmagende broccolisalat. Jeg har ofte serveret salaten for mine gæster, for jeg ved den er en sikker succes hver gang
Ikke en fuldkommen optimal løsning efter mine foretrukne principper med de tilsatte fortykningsmidler, men så til gengæld godt på vej med det helt naturlige drys på toppen
Da jeg var 16 år gammel var på et highschoolophold i Californien. En af minderne jeg fik med mig hjem var en dejlig mulligatawnysuppe, som jeg desværre ikke har en opskrift på
2 stk svinemørbrad½ pose pinjekerner1 frisk mozarella ost50 g blåskimmelost - jeg brugte bluedream fra Netto1 håndfuld tørrede tranebær1 håndfuld friske basilikumblade1 stort fed hvidløg der er presset eller hakket fintsalt og peberMørbraden pudses for sener
4 - 5 personer500 g kyllingefilet1 porrer i tynde skiver6 tomater skåret i mindre stykker1 stor peberfrugt i tern2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren1½ dl vand½ dl fløde½ dl hvidvin1 boullionterning 2 fed hvidløgsalt og peber100 g gratineringsostfrisk revet parmesan350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder
til 5 personer375 g tørrede nudler500 g kyllinge inderfilet1 pose frosne wokgrøntsager - når det skal gå hurtigt - eller skal man jo selv variere de grøntsager man gerne vil have i
Forleden lavede jeg disse dejlige saftige kyllingeoverlårstykker. Min gode vendinde Anna gav min sin hemmelighed på, hvordan man får dem dejligt saftige og møre
De her pizzasnegle har mange år på bagen- jeg startede med at lave dem for ca 12 år siden de pigerne var helt små og skulle have børnehaven hjem til fødselsdag
Mine piger elsker hjemmelavet æggesalat - det gør jeg vist også selv. En weekend var vi til håndboldstævne og blev enige om at lave klassiske trekantssandwich
Anonym22. aug. 2012 20. 52Hej OlgaJeg har lige prøvet dine frikadeller her i aften. De var gode, fik nok for lidt salt og peber i, da de ikke havde så meget smag