Kylling med spidskål,tranebær og mandelris
Grydelappens Herligheder
Grydelappens Herligheder
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g kyllingfilet i tern
  • 2 spsk olie
  • 1½ tsk karry
  • 1 løg, grofthakket
  • 2/3 spidskål i tynde strimler
  • 2 store madæbler, skrællet og i tern
  • 2 dl vand
  • ½ terning svinebouillon
  • 1 dl tørrede tranebær
  • salt/peber
  • 4 dl jasminris
  • 8 dl vand
  • 2 tsk salt
  • 1 håndfuld nødder
  • 1 dl vand
  • 2 spsk maizena

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.