I dag har været en lang dag. En tur til Århus, hvor jeg blev tilset af en dygtig gynækolog i Skejby. Det var heldigvis mere positivt, end jeg havde turdet håbe på
Så simrer saucen ved svag varme mens du hakker grøntsagerne. Når man skal lave aftensmad til mange er grøntsager og kød eller fisk i kokosmælk og en thaicurry efter eget valg
Disse var faktisk en af de 2 første vietnamesiske retter, som jeg prøvede at lave helt alene og som jeg havde lavet til min kæreste, da han flyttede her til Danmark
Varm olie eller ghee i en gryde og sautér de blendede løg i et par minutter under svag varme. Den var ikke så stærk som mange af de andre indiske retter, til gengæld havde den en eventyrlig smag
til 4 personer500g hvidkålsalt og vand30 g smør3 spsk mel2 dl suppe - fra hvidkålen og 1½ dl mælklidt af en hønseboullionterningpeberlidt frisk hakket persilleHvidkålen skæres i 8 stykker som koges i 15 min i let saltet vand
Skru ned for varmen og læg låg på gryden. Denne appelsinkage med mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd
H. o. s. e. l. k. r. v. i. n. d. m. a. ,. g. t. (. æ. p. f. J. O. ). å. h. b. ". D. R. y. ø. S. u. c. -. 4. V. N. 2. T. I. P. B. j. L. C. 8. 1. ½. x. à. 0. 3. /. 5. 6. F. 7. é. 9. G. Y. E. A. r l
J. e. g. v. i. l. s. å. r. n. h. a. B. t. p. m. f. k. -. o. d. æ. H. ,. M. b. S. j. u. D. L. ø. 5. 0. c. 2. 1. 3. (. 4. ). y. U. K. /. C. ½. V. P. A. R. T. w. E. F. *. I. g
I en stor gryde lægges smør og frossen torsk, der lægges låg på og ved svag varme smørdampes fisken med en god portion salt og peber i 5 minutter medens grøntsagerne ordnes
5 min ved svag varme. I weekenden har jeg været hjemme hos mine forældre og min Mor havde lavet den skøneste fiskelasagne som jeg lige vil dele med jer
Lækker ret der kan varieres ved at bruge andre grøntsager. Nogen vil måske nok kalde det lidt let købt at kalde to dåser tun for ugens fiskeret, men det er i hvert fald en let måde at få lidt fisk på i en ellers travl uge, og man ikke lige kommer forbi fiskehandleren
Idag skulle det være let og sundt og der var alligevel Røde linser i skabet der skulle bruges. Det blev faktisk ganske lækkert faktisk lidt mere en tomatsuppe med linser
Og voila – man har en herlig varmende suppe. nytolkning af gamle danske retter. En voksende del af befolkningen vælger dog i disse år andre og mere kærlige former for ernæring, men det fjerner ikke det faktum, at trangen til frikadeller, leverpostej og andre kødretter, vi har spist i generationer, er lagret dybt i vore celler
Lad dem blive helt varme igen. Ovenpå al cookie-bagningen (det tog nogle time), skulle der noget let aftensmad til, og det blev til en af mine få traditionelt danske favoritter
Svits i en højkantet gryde ved middelvarme i olivenolien. Kogende fond og frosne ærter - virker fint) og varm i mellem lige præcis længe nok til ærterne er gennemvarme