Almindeligfrikadelle fars som formes tilbollerog dumpes ikogende vand med salt. Opskriften er fra hjerteforeningen, og et super godt alternativtil den lidt federe udgave
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Vi havde besøg af Tinaskusineog hendes livret er tilfældigvisbollerikarry. Det spiservitit her hos os ogvi laver altid en stor portionkødboller, så der er til fryseren
Sæt kødbollernetilsideog gem bouillonentilkarrysovsen. Varm grønsagsbouillon op tilkogepunkteti en gryde der er stor nok til at alle kødboller kan ligge dækket af vand i ét lag
Denne opskrift på bollerikarry er lidttil den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindrekarryi, komme en milderekarryi eller helt undlade at komme karryiog så blot servere svitsetkarrypisket op ilidt vand så alle selv kan krydre deres portionindividuelt
Form farsen tilboller med din hånd og en ske dyppet i varm vand mellem hver bolle (OBS bollerne suger vand ogbliver større ved kogning, så lav dem en smule mindre, end du vil have dem)
Rør godt, kog op og smag til med salt og peber. Bouillonenkoges op i en dyb gryde, når det koger formes kødboller af halvdelen af farsen og ploppes forsigtigt ned i vandet
Blend karrysaucenogtilsæt fløde. Rør melet iogtilsæt mælk lidt efter lidttilkonsistensen er god. Server bollerikarry med kogterisog drysset med fintsnittet forårsløg og æbletern
Kom karryi en stor gryde og "brænd" det af til det begynder at dufte og ryge lidt, kom smør iog når det er smeltet pisker du mel i så det samler sig en en klump
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
(Man kan også godt spise den i de andre måneder). og jeg fandt derfor på denne lækre januar-ret. Oveni er der et tiptil, hvordan du laver de nemmeste boller –
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.