Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampedeblåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Rør ofte rundt så det ikke brænder på og smag til med salt og peber. Selv om vejret er gråt, kulden gør sit indtog i det ganske land, vinden blæser og regnen pusler på vinduerne, er det ikke ensbetydende med, at maden skal være grå og trist
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kom muslingerne i gryden og hæld most og øl på og tilsæt et par spsk af Oscars Fiskebouillon og krydr forsigtigt med salt og peber – husk bouillonen også er salt
friske blåmuslinger. Smag til med salt og peber. Denne ret er franskinspireret og den cremede grønne pestosauce smager helt vidunderligt til pastaen og muslingerne
D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
Server med godt brød. Rengør blåmuslingerne godt. Opskriften er lavet med inspiration fra femmefood. 1,5 kg blåmuslinger. Rør rundt og lad dem koge 7 minutter med låg. 1,5 kg blåmuslinger
Smag til med salt og peber. Ja, jeg er gået hen og blevet helt tosset med muslinger nu. – Frk. Hvis man køber dem fra en fiskemand, kommer man nok af med lidt mere
citron), salt og peber. Dampede blåmuslinger er en hurgtig og nem ret. Retten kan laves på mange måder, men her har jeg valgt en simpel ret, med en kraftig sauce, så alle kan være med
Sautér spinaten på en pande i lidt olie med muskatnød, salt og peber. Salt & peber. Damp fileterne forsigtigt i hvidvin – pas på, at det ikke koger for voldsomt
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.