E. n. s. u. p. e. r. k. ø. ,. l. t. o. g. m. h. v. d. a. D. æ. å. f. i. J. j. b. (. 2. 3. 0. ). M. 4. 1. 5. c. y. S. L. N. 6. -. 8. K. B. T. 7. R. 9. P
S. p. r. ø. d. s. t. e. g. j. m. i. o. n. a. b. l. E. k. u. v. M. ,. c. 4. 5. æ. h. O. f. I. 1. ½. y. 3. 2. 0. 6. F. å. K. H. T. N. B. (. ). P. V. L. R. D
Flæk forsigtigt kloen med en urtekniv og tag kødet ud. 100 gr færdig tangsalat (købes hos fiskehandleren)2 pink grape1 kogt kongekrabbe klo (el. 1 dåse krabbekød)1 lime4 spsk sesamolieKom tangsalaten i en skål
Egentligt var det tænkt som en god forret, men vi endte med at spise os propmætte. Vi fandt grillen frem fra gemmerne, og besluttede os for at grille tigerrejer og asparges
Sommeren er kommet, og det er lækkert med en masse små tapas retter. En lækker lille ret, som enten kan bruges som forret eller til små række af tapasretter, er grillede tigerrejer
HUSK at tage skalden af , hvis du køber dem med den på , de kan købes røde / færdige. Tigerrejer. Citron 3 dl olie Salt Peber Blend æggeblomme , citron og salt til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , Kom evt reven trøffel eller trøffelpasta i rigtig fint eller evt blendt det med , smag til med salt og peber
Pynt med sorte sesam , vild brøndkarse og dild og friske grønne asparges. Tigerrejer i ovn på 120 g til de bliver røde. Kom 1del olie og 3 dele peberfrugt i en blender , blend med salt og peber evt citronsaft
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det medtigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.