Bagværk

Mine Favoritter

Hindbær-banan-muffins - the healthy way!

Jeg har i dag haft besøg af to af mine sødeste veninder, som kommer til kaffe og hygge. Vi bor i hver vores by og ser derfor ikke så meget til hinanden, som vi gerne vil
COOKIES (SUNDERE VERSION)

COOKIES (SUNDERE VERSION)

Disse cookies er en lidt sundere version af den normale cookie. Opskriften har jeg fået af en veninde og igen en 'kage' der går rigtig sammen med en kop kaffe
Amerikanske blåbærpandekager

Amerikanske blåbærpandekager

Ingredienser( 4 personer). 250 gram hvedemel. 1 Spsk. Sukker. 1/2 tsk natron. 1 tsk bagepulver. 2 æg. 1/4 dl kærnemælk
GULERODSBOLLER MED MASSER AF KERNER

GULERODSBOLLER MED MASSER AF KERNER

På mandag er skoleferien slut og det er igen tid til madpakker. Den anden dag fik jeg bagt disse (i følge mine børn verdens bedste) lækre gulerodsboller med masser af kerner
ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER

ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER

Burgerboller med durum og italiensk fuldkornshvedemel. Nemme at lave og smager bare så meget bedre end købeboller
CROSTINI MED CHILI

CROSTINI MED CHILI

Forslag #2 til brug af daggammelt brød er disse afsindigt lækre og nemme crostinis med chiliost. De er super som en lille snack, i madpakken, som appetizer, som tilbehør, til tapas, som
SPICY SQUASH / CRUNCHY SQUASH

SPICY SQUASH / CRUNCHY SQUASH

Det er i allerhøjeste grad squash tid og i sidste uge fik vi to gange disse squash-fritter. Den ene gang i en almindelige paneret/ crunchy udgave og den anden gang i en udgave med chipotle
Croque monsieur

Croque monsieur

Det her er det bedste jeg ved når man er "sulten for sjov" og ikke rigtig gider at trylle det store måltid frem
Brusebadsboller

Brusebadsboller

De her boller er ret smarte. Det er de perfekte friske morgenboller, som er rimelig hurtige at lave. Du laver dejen, sætter det til at hæve, tager et brusebad, og så har de hævet færdigt, når du kommer tilbage i køkkenet efter 25 minutter