Saftige, glutenfri kanelsnegle
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ¼ tsk. stødt koriander
  • . 2 gram salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk
  • 4 dl lunkent vand
  • 3 dl koldt vand
  • 1 dl kogende vand
  • 3 spsk agavesirup eller 6 spsk kokospalmesukker, Sukrin eller Birkesød
  • 75 gram kokosolie
  • 1 dl kokospalmesukker,
  • ¾ dl
  • ½ dl Sukrin
  • 1 spsk kanel (Ceylon –
  • fra Sri Lanka)
  • 1 ½ tsk. kanel (Ceylon –
  • fra Sri Lanka)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.