Kanelsnegle kan alle vist li', og de passer sig godt både til morgenbordet og eftermiddagskaffen. De fleste kan bedst lide den bløde midte, og denne opskrift gør faktisk at hele sneglen er lige så blød og lækker
Disse kanelsnegle er både glutenfri, blodsukkervenlige og ret så lækre. Kanelsneglene er i sig selv ikke specielt søde, så ønsker jeg dem mere tro de traditionelle, kommer jeg lidt glasur på (flormelis, vand, kanel og kakaopulver)
2,5 dl vand2 dl letmælk1 spsk fiber HUSK2 æg45 g sukker500 g fint glutenfrit mel (f. eks. Finax rød og orange blandet)100 g majsstivelse (Maizena)130 g margarine30 g gær2 tsk kardemomme½ tsk saltRemonce 150 g blødt smør100 g revet marcipan150 g brun farin2 spsk kanelDejen røres på maskine
I Sverige spiser man ikke kanelsnegle. man spiser kanelbullar. Og den svenske kanelbulle har sin helt egen dag hvor alle i landet går amok og spiser endnu flere kanelbullar end vanligt
Der stødte jeg på en opskrift på kanelsnegle på Matildenspitze som bare så så lækre ud. Jeg var i forvejen lidt lækkersulten og fik bare vildt lyst til kanelsnegle
opskrift på kanelsnegle og lavet den glutenfri. Mine glutenfrie-bage-eksperimenter er løbende i fuld gang, og jeg har faktisk selv "lavet" denne opskrift
glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Disse kanelsnegle blev simpelthen så lækre hvis jeg selv må sige det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.