Den frosting, som kagen smøres med, sætter virkelig prikken over iét. glutenfrit). Anden gang jeg bagte kagen, erstattede jeg olien med én meget moden banan, og resultatet blev lige så godt som med olie
Dette røres sammen med gulerødderne. Tænd ovnen på 185 grader. Farin og olie røres sammen. Æggene piskes i èt af gangen, herefter blandes de tøre ingredienser i
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Det kan man åbenbart ikke gøre med sukrin melis, og derfor “forsvandt” min hvide overflade. Sukkerfri, LCHF, Cookies, Glutenfri, Småkager, Kakao, Mælkefri, Low Carb Kakao cookies
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. de her lækre, tykke, svampede pandekager med banan og masser af fuldkorn er lige hvad jeg har ledt efter
Glutenfri og sukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Var det virkelig det bedste, du kunne op med efter en hel måneds tavshed på bloggen
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Jeg valgte også en af mine personlige kagefavoritter, nemlig gulerodskagemed cream cheese frosting. I dag får I opskriften på den her fantastisk lækre gulerodskage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.