Det siges at citronfromage har fået et comeback, og er blevet trendy igen på de finere restauranter. Det er nu ikke derfor jeg har lavet den - det er fordi, det er en af de få desserter Christian er rigtig glad for, så det skal han selvfølgelig have
Dette er en af mine aftener helt uden stivelse, da jeg valgte at lave en råkost som tilbehør. Dette har været et af mine egne skridt på vejen til et sundere liv, og du kan se nogle flere af disse skridt i indlægget her
SKÅL OG ENDNU ENGANG GODT NYTÅR GLÆDER MIG TIL AT UDGIVE MANGE FLERE OPSKRIFTER I 2011Kokosis med eksotiske frugter1 pasteuriseret æggehvide2 pasturiserede æggeblommer6 spsk sukker4 dl kokosmælk (1 dåse)100 gr mørk chokoladeSølvstøvPisk æggehviden stiv
D. e. t. s. k. a. l. d. f. j. r. m. g. o. L. v. y. i. n. b. p. å. u. H. A. ø. K. P. M. z. S. æ. V. -. G. E. h. 3. 0. 4. T. B. (. ). c. 8. 9. 2. C. 5. I. ,. ". O. R. ) l
C. h. o. k. l. a. d. e. -. c. s. B. u. n. 2. 5. 0. g. r. i. t. v. 1. m. ø. 4. æ. p. 3. f. 6. b. T. K. S. P. D. (. ). å. 7. 8. ,. 9. y. H. R. G. j. J. &. ) l