Pommes Anna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. Retten er opkaldt efter Anna Deslions der regelmæssigt holdt sammenkomster på chefkok Adolpe Duglérés – skaberen af retten – café
Opskrift Pommes Anna, pomme annaIngredienser 1½-2 Kg kartofler200g smør1 kvist rosmarin½ tsk. groft saltFrisk kværnet peberHvis du ikke har smagt pommes anna, så er du gået glip af noget
Et flot element i en anretning, super velsmagende med et lækkert stykke kød og så kan det forberedes i god tid – det må da siges at være perfekt når der er inviteret gæster
En dejlig klassisk måde at tilberede kartofler på til den finere madlavning. For et stykke tid siden fik jeg dem serveret på en restaurant i Århus, hvor der var tilsat rosmarin og parmesan - det smagte helt fantastisk og da jeg elsker smagen af rosmarin og parmesan, så de her kartofler er bare sagen - men man skal have god tid til at lave dem, da det er en længere proces
-I love relishJeg har prøvet at lave en del chutneyer og relisher i min ”sylte karriere”. Men jeg har aldrig rigtig kunne finde den rigtige opskrift, der var altid for meget eddike i eller for meget ingefær
Nytårsaften 2013/2014 vinder klart prisen for den bedste nytårsaften indtil videre. Alt gik op i en højere enhed – skønne venner, god vin, fantastisk udsigt, rigeligt champagne og en menu der sagde spar 2
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.