Rubrødshapsere Til vores madpakker har jeg lavet de her rugbrødshapsere, som er dejlig nemme at have med både som en snack, som mellemmåltid og til frokost Olgas
Grove knækbrød I sidste uge eksperimenterede jeg med at bage grove knækbrød. Knækbrødene har en perfekt sprødhed og knaser på den helt rigtige måde, når du tager en bid Mad & Sundheds Blog
Kartoffelroulade I dag skulle jeg forsøge mig med at lave en kartoffelroulade som er lidt mere pointvenlig end den som vi før har fået Mit vægttab med Weight Watchers
Stenalderbrød Hvis man vil skære lidt ned på kulhydraterne kan man f. eks. bage et stenalderbrød fyldt med sunde kerner Karla grøn - om mad med glæde
Lækkert kernebrød uden mel Vil lige vise det ene af de to brød erstatninger, jeg bager. Det andet kommer ved lejlighed næste gang, jeg bager det Lidt af Line
Mysli med rugbrødscrunch og hasselnødder Mysli er altid godt som et spændende twist på yoghurt, havregryn eller bare for sig selv med kold mælk Sesam, Sesam
Æggeroulade m/grønsager, kylling og salsa Så fik jeg prøvet den traditionelle æggekage på en lidt anden måde. Jeg har valgt at servere grillet kyllingebryst til retten Charlottes Cupcake Bakery
Sunde og lækre havregrødsboller Ved raffinerede mel/kornprodukter som hvedemel, er skaldele og kimen ikke med, hvilket er der, hvor de fleste fibre, vitaminer og mineraler sidder Mad og sundhed