Jeg giver mine 8 min. En lille hapser til buffet eller tapas bordet. Ganske vist ikke særlig nyskabende, for æg i stil med disse har vel nærmest været en fast bestandel af ethvert buffet bord siden engang i 80'erne
I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. i. C. t. n. o. æ. l. p. y. J. m. k. ,. å. B. (. ø. u. ). b. F. j. c. M. K. O. R. D. -. E. W. 1. 2. 5. 6. 0. %. A. S. 8. 3. G. V. T. 7. H. 4. L. P. U. '. z. w. Z. /. x. ". ) g
Som tilbehør til aftensmaden bagte jeg disse nemme pandebrød med nogle nigellafrø som jeg havde købt i efteråret, eller jomfru i det grønne som de jo også hedder
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. v. e. i. æ. t. f. o. j. C. n. V. k. ,. m. J. b. u. c. p. y. å. O. D. E. ). H. '. M. K. (. 1. 2. 5. 0. 3. 7. 8. T. R. S. F. B. -. &
Der er mange takes på farsbrød, men det tog mig selv nogle år at blive tilfreds med dem jeg lavede. Den her version er simpel, hurtig og koster ikke meget