For fedtfattig version, brug da mayonaise light samt græsk yoghurtmed lav fedtprocent. Men med den lille mængde kylling måtte jeg ty til køleskabet, hvor jeg fandt lidt stegt bacon fra tidligere på dagen
Smag tilsidst til med salt og peber. Efter en tur ved tandlægen sent i går eftermiddags, blev aftensmaden i går lige hvad fryseren bød på og det der kunne laves hurtigst
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet medbacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle. Det har jeg ikke noget imod at andre gør, men det er bare ikke formålet med denne
Pisk æggene sammen med citronpeber og pesto, og hæld det over tærten. Kom halvdelen af cheddar i bunden, derefter kylling, baconog til sidst champignoner
Bacon lægges over, og overstykkerne pyntes med æbler. Start med at smøre et lag tomatpesto ud på hver skive, og arranger derefter kyllingen på hver underskive
kylling er en alt for overset kødsspise, og det ender for det meste "bare" som en lørdagskyllingmed pomfritter, og det er da syn, når der er så mange muligheder i det
Steg løg, bacon, champignon ogkylling i den rækkefølge. Bræk blomkål og broccoli i stykker, skær gul peber meget rustikt, vend det i "gryden" og lad det simre til dine grøntsager er perfekte efter din smag
ogbacon under kødet sammen med timian og rosmarin. Krydr med salt og peber. Mens vi venter på december er det skønt med billeder af friske råvarer fra Mallorca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.