Mine Favoritter

  • 23 Opskrifter
Mine Favoritter
Flødekartofler med oksekød lag på lag

Flødekartofler med oksekød lag på lag

I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
Cannelloni med Oksekød, Svampe og Spinat

Cannelloni med Oksekød, Svampe og Spinat

E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
Fyldte gratinerede Auberginer

Fyldte gratinerede Auberginer

De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. Kød og grønt i en pakke og noget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Pappa’s Pasta Penne

Pappa’s Pasta Penne

Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta. enkel og kjapp å lage
Ottearmet blæksprutte

Ottearmet blæksprutte

Det skal du bruge. 500 g. ottearmet blæksprutte. lidt olivenolie. 4 fed hvidløg. 2,5 dl. hvidvin. flåede tomater. et par skefulde af Honning, dild, persille, kapers
Fuldkornslasagne m. kylling og spinat

Fuldkornslasagne m. kylling og spinat

Valentines-middagen blev til en lækker kyllingelasagne lavet på fuldkornslasagneplader, kyllingeinderfilletter, spinat, forskellige grøntsager og bechamelsauce
Amerikanske blåbærpandekager

Amerikanske blåbærpandekager

Ingredienser( 4 personer). 250 gram hvedemel. 1 Spsk. Sukker. 1/2 tsk natron. 1 tsk bagepulver. 2 æg. 1/4 dl kærnemælk
Gode grove pølsehorn..

Gode grove pølsehorn..

I søndags, da Morten var ude og lege med et par kammerater, fik jeg en stor lyst til at bage pølsehorn

Dukan Baandpasta Opskrift

Ingredienser. Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan båndpasta. 4 hele æg5 skefulde (den der er i pakken) Husk125 g flødeost½ tsk salt½ tsk tørret hvidløg (kan undlades)

Dukan Pizzadej Opskrift

Ingredienser. Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan pizzadej. 4 æg4 æggehvider120 g havreklid30 g hvedeklid170 g skummetmælkspulver50 g frisk gær1 tsk salt½ dl A38