Cashewnødderne bliver stegt med i wokken, og det er en af de ting, der gør denne ret ganske særlig. Dette er en af de mindre spicy wok retter, som jeg af og til laver
Tilføj gerne kylling eller oksekød hvis du synes der mangler noget. Kom en god slat neutral olie i bunden af en wokog svits løg og hvidløg ved høj varme, kom dernæst gulerødder i rør lidt rundt, dernæst snack peber efterfulgt af champignon og til sidst fintsnittet spidskål
Så frem medwokkenog alle de spændende asiatiske varer. Sidste uge stod lidt i wokkens tegn. Hvor i asien denne ret sådan mere præcist bør lokaliseres vides ikke, ogmed min noget heftige udskiftning og tilsættelse af ingredienser hører den i hvert fald nok ikke til nogen steder i min version
Vend det hele og smag til med salt, soya og chilisauce. sammen med denne oksekødsret. Start med at forberede alle grøntsagerne, så det hele er klar til tilberedning
halv syv om morgenen), og i dag blev den "fejret" med en lækker kyllingesuppe. Server med lune flutes. Det bliver tidligere mørkt og det giver mening at tænde stearinlys
Hvis du holder af god wok mad og jævnligt "wok'er", så køb en god wok. Retten er super lækker i det kolde efterårsvejr, og egner sig fortrinligt til sofa, da den kan spises af en skål med pinde uden at det løber ud over det hele
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.