De er dog ikke en del af gadekøkkenet, men de findes på stort set alle resturanter. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
En indisk delikatesse med masser af smag og et hav af gode krydderier. I virkeligheden synes jeg at opleve maden som en smule til en “søde” side, og stort set altid med garam masala – der er et blandingskrydderi med en kraftig note af spidskommen
Jeg elsker krydret og stærk mad, og især asiatiskogindisk mad er fortrukne. Da vi aldrig har prøvet at lave det selv før, var det en oplagt mulighed, og da vi i forvejen har mange forskellige krydderier i skabet, er det også en overkommelig mulighed
Kom en sojasovs på og den søde chilisovs , ikke spare på det. Lad det koge ind imens at du stadig vender kødet et par minutter mere , det må ikke stege for længe , så bliver de tørre , de skal kun lige gennem steges
Den fik lidt mere chili end opskriften sagde, og set i bagklogskabens klare lys, så havde jeg nok skiftet persillen ud med koriander, hvis jeg havde tænkt mig om
Du kan naturligvis også bruge olie, men med ghee smager det hele bare mere indisk. Lad dig ikke forvirre af navnet karry og så finder du ikke krydderiet karry blandt ingredienserne
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Den er nemlig lavet på råvarer som er typisk danske, og som kan købes overalt til en god pris. Samtidig er den orientalsk krydret og lidt spicy, så den smager hverken dansk eller kedelig
Endnu en god, varm og krydret wok til de kolde aftener. Denne er en Gordon Ramsay, og som man straks mistænker betyder det mørt kød og gode smagssammensætninger