Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen med kokos olie, kokosmel ogcitronsaft. Lad kagerne køle afog kom smeltet mørk chokalade på og pynt med hakkede usaltede pistacienødder
Jeg havde en masse dadler liggende efter en familiefødselsdag og der er vist ingen tvivl om at jeg elsker at lave snacks meddadler, så jeg eksperimenterede lidt og resultatet blev dadler fyldt med en mandelpuré lavet af mandler, skyr og lidt salt
Grunden til at jeg tager opskriften med på bloggen, er at dadler allerede er en meget hyppig spise i julen, og denne variant kan bestemt godt tilføjes vores jul
Varm dadlerne på en pande, lad dem køle lidt og mos dem i en skål med de øvrige ingredienser. Rul kuglerne i kokos eller kakao og stil på køl (eller spis dem med det samme) God fornøjelse
Og faktisk, så tror jeg sagtens det ville være muligt at få mere marcipansmag frem, hvis man tog en langt større mængde af nøddesmørret og blandede med en mindre mængde dadelpuré
Varm fløden op til lige under kogepunktetog hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bundenaf skålen
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere at blende. For mig behøver julen ikke være fyldt med marcipan – er vild med denne opskrift på dadelkugler
Pisk dressingen sammen af alle ingredienserne og smag til og juster efter behov. Lidt citronsaft. Skær blomkålsbuketterne i helt tynde skiver og det samme med æblebådene og forårsløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.