Den er tilpas svampet og blød. Vi skal på udflugt med hele familien og der skal bruges en nem og praktisk kage som ikke sviner og er nem at spise uden teske så det blev en lækker rabarberkage i bradepande
Ingredienser til ca. Endnu en variation af en lækker kage med rabarber. Kagen er bikset hurtigt sammen - ud fra hvad jeg havde i køkkenskabet, og blev så god, at den fortjener at komme på madbloggen
Den er bare så nem, og ingredienserne er ganske almindelige, som findes til dagligt i ethvert køkken, mens rabarberne kan købes - nu har vi da sæson for dem
Denne kage er altså så absolut min yndlingskage. Den har jeg bagt nærmest hvert forår og også flere gange resten af året, da den er lige god om man bruger friske rabarber eller rabarber, der har været frosne
Pisk æggeblommer med sukker til det er luftigt, pisk den bløde margarine i og tilsæt yoghurten. Vend mel, vanilje og bagepulver i massen og bland til dejen er ensartet og blød
Kagen ville egentlig sagtens kunne spises sådan, men jeg valgte nu at toppe den med smeltet hvid chokolade og ristede kokosflager, der tilsammen giver en sprød top og en ristet smag til kagen, der klæder den rigtig godt
Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Smør (både til at komme ved lige efter kogning og til at selv tage på når man spiser dem)
Har du, som jeg, rabarber til at ligge i fryseren fra i sommers, og trænger du til lidt solskin på en grå efterårsdag, så kommer her en opskrift på en nem rabarberkage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.