Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserterog kager. Jeg har tidligere fortalt at vi er igang med den helt store ombygning herhjemme, og derfor skal aftensmaden også helst være nem
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Først skal du have den nemme opskrift på brombær æblemarmelade. Selvom du ikke har en markvej med et krat som mig, så har jeg set rigtigt mange steder, i skoven, på enge, ja sågar i villakvarter, at der vokser brombær vildt ved hegn og skel
lækker, nemog en man nemt kan lave på forhånd. Mangler du lige en nemdessert til din lørdag aften. Vi fik den sidste weekend, og den var lige som en dessert skal være
Vi er noglefeta-grise herhjemme, så vi kommer ret meget feta i (ca. Det er ikke raketvidenskab nej, men hvis jeg kan give jer lidt inspiration til noget let oglækkert tilbehør til maden, ja så er mit formål nået
Olie og farin piskes sammen, hvorefter æggene piskes i et efter et. Gulerodskage med flødeostecreme. Herefter blandes alle tørvarene og sigtes i æggeblandingen og piskes godt sammen
- server den lune crumble med kold vaniljeis. Drys med rørsukker. Bland kardemomme, rørsukker, vanilje, Havregryn og mel i en skål og smuldrer smøren heri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.