Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke. Denne gang var det med en frisk hvidkålssalat - men blomkålsris er også super lækre til
Heldigvis har vi haft travlt med at have det hyggeligt og lave gode ting, så det er ikke helt slemt. Farsbrødet her er græsk inspireret - med feta, oliven og oregano
Koteletter på en bund af blomkålsris og toppet med cremet flødesovs, bacon og champignoner - mums. Hak løget og steg det med baconen, til baconen bliver sprød
Begge dele er lækkert - hakket kød egner sig fint til en hverdagsaften, hvor madlavningen gerne må gå lidt stærkt, mens kød i tern bliver lækrest af at simre i længere tid
Der lærte hun at lave mad af en rigtig kenyansk 'Mama' - en madmor, som med sine mange armkræfter lavede mad i baljestore gryder, der balancerede på små træ-grill
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud med squash (blomkåls-bunden skal dog også prøves en dag)
Smag til med salt og peber. Men det kan jo heldigvis godt blive lækkert alligevel. Vi serverede det med hjemmelavet salsa og hjemmelavet guacamole (klik for opskrifter)
Steg flæsket til det er sprødt og lækkert. Selvfølgelig serveret med persillesovs - og kogt blomkål i stedet for kartofler, så kulhydratindholdet er i bund
Vi fortsætter lidt i sporet med lækre vinterretter, der varmer. Det smager så lækkert - og lav gerne dobbelt (eller mere) portion, for det smager for det første endnu mere lækkert dagen efter, og for det andet er det glimrende fryser-mad
Vi spiser ikke LCHF for at tabe os, men fordi vores kroppe har det rigtig lækkertmed livsstilen. Derfor tillader vi også ind imellem frugt og rodfrugter i vores kost - det har vi det fint med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.