Den enkleste måte å male dem på er å bruke en kaffekvern eller en blender med flate blader. Bland de nymalte krydderne sammen med alle de andre ingrediensene, og rør godt sammen
Forberedelsestid. 700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Forberedelsestid. Lammet steges på en hamrende varm pande med lidt smør og olie. Tag lammet ud af køleskabet, og lad dem ligge ved stuetemperatur til de skal steges
Giv dem herefter om omgang med kødhammeren, så de bliver heeelt tynde. Forberedelsestid. Bland dem med hvidløgs- og ingefærpasta og lad det marinere i et par timer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.