Denne spændende opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe(ca. 20 stk. )50 g gær8 dl vand4 spsk. olie3 tsk salt4 spsk FiberHusk4 spsk sirup600-800 g Finax glutenfri mel160 g Finax glutenfri crispy flakes eller frugt müsli100 solsikkekerner, hørfrø, rosiner, hakkede tørrede abrikoser eller andetOpløs gæren i vandet, rør FiberHusk i, og lad blandingen trække i 10 min
H. e. r. k. o. m. n. M. U. S. T. R. Y. D. s. å. a. g. d. t. i. b. ø. v. l. j. u. p. ,. h. f. y. J. /. w. ". P. 1. 0. G. (. ). ½. B. æ. 4. 6. 2. 5. E. K. x. +. c. -. L. *. F. 7. N. A. V. I. Æ. Å. O
Altså rugbrød bliver det aldrig, men den er så tæt på som jeg kan komme. Opskriften er fra Kernesund Familie, hvor minus gluten er en del af leveformen