Hjemmelavede vegetarburgere
ByJenni
ByJenni
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 vegetarbøffer
  • ½ dåse kidneybønner
  • 1 løg
  • 2 røde snackpebre
  • 1-2 spsk soya
  • 2 æg
  • 2½-3½ dl. ruggryn (eller havregryn)
  • salt og peber
  • lidt chili
  •  
  • Til 4 burgerboller
  • 300 g. durummel
  • 150 g. pizzamel
  • 100 g. majsmel
  • 4½ dl. koldt vand
  • 25 g. gær
  • 2 spsk olie
  • blandingskrydderi (basilikum, oregano, løg, peber, persille, rosmarin, koriander og paprika)
  • salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.