Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kagen kan bruges direkte fra frost som en islagkage eller direkte fra køl som en cremekage. Cashewnødderne suger en del væske og lecithinen er med til at holde på formen
At bruge salt kiks i en sød kage lyder noget specielt. Chokoladen smeltes i et vandbad, og smøres på kagebunden, i et ganske tyndt lag ud over det hele
I. s. o. g. k. a. e. ,. i. n. d. r. t. å. b. l. v. m. h. u. p. y. æ. S. ø. 3. 0. f. D. 8. B. U. N. E. (. 2. ). 1. 5. /. j. C. H. O. K. L. A. T. R. Ø. F. M. G. c. 7. %. 4. P. Y. V. 6
Når jeg laver is bruger jeg gerne Dansukker bagsukker, da det nemmere bliver pisket helt ud i æggeblommerne, ogdermed undgår jeg at isen krystalliserer
Sådan et stykke af denne islagkage men en intens browniebund med iskold, cremet vaniljeis og små ‘lommer’ af sød karamel med små flager af havsalt i, der løber en smule ned at siderne – det er slet ikke til at stå for
Eftersom denne opskrift er en sukkerfri udgave af Drømme Daim Islagkage, kan jeg selvfølgelig ikke komme Daim i min is – dette kan du dog alligevel komme i, med god samvittighed, hvis du ønsker en Daim is
J. e. g. l. s. k. r. a. t. v. h. j. m. i. n. æ. ,. f. o. d. å. M. u. p. y. z. I. C. b. 6. 3. 1. 5. 0. ½. ø. c. 4. 2. P. F. L. S. -. B. 8. H. 7. /. 9. T
C. h. o. k. l. a. d. e. b. u. n. O. p. s. r. i. f. t. g. v. Ø. 2. 6. m. I. æ. 5. 0. ø. 1. j. /. c. ½. w. P. T. D. å. ). W. ,. A. B. 7. y. 3. 4. V. á. L. G. F. x. ) l
Islagkagen er klar dagen efter og kan holdes sig et godt stykke tid. Det gode ved denne islagkage er, at det er muligt at variere smagen på isen fra gang til gang eller at finde sin helt egen favorit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.