Pres eller hak hvidløget, og bland det sammen med balsamico, rørsukker, olivenolie og salt og peber. Læg cherrytomaterne i et ovnfast fad, hæld marinaden over, og læg et par kviste timian ovenpå
Det tager rigtig lang tid at lave dem - og problemet var at jeg ikke rigtig vidste, hvilken konsistens de skulle ende med at have - så må man jo prøve sig lidt frem
H. v. o. r. f. h. j. e. m. d. y. k. t. a. N. u. æ. i. l. s. å. n. p. J. g. -. b. T. ø. ,. z. O. C. P. I. G. (. ). K. M. c. D. F. 1. 0. %. V. /. '. A. Æ. E. É. 3. B. R. ü. L. S. . w. 5. 4. é. x
Tomaterne kan varieres med et lille skvæt æbleeddike, frisk oregano, frisk estragon, et par saltede capers, hvis det usandsynlige skulle ske, at man blev træt af det i den helt enkle version
Sauter løget i en pande – med teflon belægning – til det er blødt. Pisk æggene med salt og peber, hæld dem over fyldet i panden og lad æggemassen stivne ved svag til jævn varme til den er fast i bunden
Som i det her farsfadmed rosenkål, bacon og hasselnødder. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget farsfad, hakket oksekød, Opskrifter, rosenkål
Opskrift på ovenbagte tomatermed salt og timian. Læg dem i et fad smurt med ganske lidt olie. Ovnbagte tomater er et rigtig nemt og godt tilbehør og fungerer rigtig godt til nærmest alt… Og ja ja, det kan da godt være, at mine fik lige i overkanten, men de var stadig gode trods et øjebliks uopmærksomhed
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineretmed hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
F. o. r. n. g. l. e. w. k. d. s. i. v. a. m. t. j. u. f. ,. h. y. J. p. å. ø. O. b. æ. -. (. 4. ). 5. 0. 2. 1. 8. 3. –. K. S. c. ½. L. V. B. P. T. M. H. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.