I sidste uge eksperimenterede jeg med at bage grove knækbrød. Jeg har brugt de kerner og frø som jeg lige havde i skabene, men du kan sagtens skifte solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø ud med andre frø og kerner, hvis du fortrækker det
Stenalderbrød er spækket med sundt fedt, protein og gode fiber. Almindeligt rugbrød kan tage en krig, at tilberede med en surdej, mens dette brød blot tager en times tid
En af de ting jeg forbinder med december, er risengrød. Set med ernæringsmæssige briller er risengrød på bølgelængde med tapetklister og langt fra et sundt måltid
Så derfor har jeg været i gang med at eksperimenter i køkkenet. Jeg har bagt en sundere og ernæringsforbedret udgave af de velkendte og gammeldags fastelavnsboller med creme og syltetøj
Stenalderkost er blevet yderst populært herhjemme, da det er en meget proteinrig og ofte kaloriefattig kostform med de mange grønsager og store mængder kød
Rør æbletern, rødbede og dressing sammen i en skål. De milde og lidt søde rødbeder kombineret med syrlige æbletern og salte peanuts, smager super godt sammen
I går tilberedte jeg denne kyllingesalat. Hvis du ikke har særlig meget tid, men har lyst til noget der ligger let i maven, og på samme tid er lækkert, er denne kyllingesalat perfekt
Retten består af gode fedtsyrer fra peanuts, som også bidrager med lidt knas og saltet smag, chilien giver en let stærk eftersmag, mens æblerne giver retten sødme
Det er en velsmagende og cremet dip med en dejlig smag af citron, purløg og et strejf af hvidløg. Derudover er de meget fedtfattige og en god kilde til kulhydrater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.