Mors mad

Mors mad

Sund, mad med hjerte og økonomisk bæredygtig.

Jambalaya som i New Orleans

Musikken, menneskene, klimaet, kulturen – og maden. New Orleans er tjubang og hot & spicy – på alle fronter
Squash med gedeost og krydret tomatsauce.

Squash med gedeost og krydret tomatsauce.

V. i. r. k. e. l. g. t. æ. s. q. u. a. h. m. d. n. o. y. c. S. v. f. b. ø. 2. –. 3. p. H. å. 1. 0. T. ½. 6. -. j. R. ,. F. K. L. 5. B. 8. r l
Linselabskovs

Linselabskovs

En rigtig god hverdagret, der også smager godt koldt til frokost dagen efter. 2 personer250 g linser de sorte, skyllede3 dl vand eller mere efter behov2 løg hakket groft3 gulerødder hakket groft5 kartofler  skrællet og hakket groft1 snittet porrer1 laurbærbladSalt - soyaGrøntsagsboullion 2 tsk
MANDELPATE MED OLIVEN OG PASTINAK

MANDELPATE MED OLIVEN OG PASTINAK

Ærligt talt, havde jeg måske troet, at jeg ville falde i hist og her - i sær nu hvor julemaden langsomt tager over
Vegetariske svampe- nødde bøffer

Vegetariske svampe- nødde bøffer

GrønneBørn er tilbage efter en forrygende sommer. Den første opskrift efter sommerpausen er disse lækre vegetariske bøffer med svampe og nødder
Vegansk burger med linsebøf

Vegansk burger med linsebøf

Erstat din bøf af oksekød med en linsebøf og du har en klassisk velsmagende vegetarburger. Linser kommer fra en urt af ærteblomstfamilien
Bagte auberginer med svampe

Bagte auberginer med svampe

En lækker ret der kan serveres som del af et hovedmåltid eller på buffet. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler
Lækker vegansk nøddesteg

Lækker vegansk nøddesteg

1 groftrevet rødløg2 fed pressede hvidløg1 groftrevet gulerod225 gram groftrevet knoldselleri½ groftrevet æble  100 gram hasselnøddekerner50 gram mandler50 gram valnøddekerner1 dl vand½ dl hørfrø1 dl soya cuisine (du kan også bruge madlavningsfløde med lav fedtprocent, hvis du ikke er veganer)1 tsk salt½ tsk peber2 tsk Herbes de Provencerasp til toppinglidt plantemargarine til at smøre formen en blenderSådan gør du

Cannelloni med spinat og ricotta

Men så er det godt at man kan lave skøn skøn mad inde i varmen og drømme sig  til Italien og til sommer og sol og varme