Denne gryderet er inspireret af Mia Sommer, og jeg fik sådan en lyst til at lave noget med butternut squash efter at have savlet til billederne af hendes lækre opskrift
En rigtig god hverdagret, der også smager godt koldt til frokost dagen efter. 2 personer250 g linser de sorte, skyllede3 dl vand eller mere efter behov2 løg hakket groft3 gulerødder hakket groft5 kartofler skrællet og hakket groft1 snittet porrer1 laurbærbladSalt - soyaGrøntsagsboullion 2 tsk
En lækker ret der kan serveres som del af et hovedmåltid eller på buffet. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler
1 groftrevet rødløg2 fed pressede hvidløg1 groftrevet gulerod225 gram groftrevet knoldselleri½ groftrevet æble 100 gram hasselnøddekerner50 gram mandler50 gram valnøddekerner1 dl vand½ dl hørfrø1 dl soya cuisine (du kan også bruge madlavningsfløde med lav fedtprocent, hvis du ikke er veganer)1 tsk salt½ tsk peber2 tsk Herbes de Provencerasp til toppinglidt plantemargarine til at smøre formen en blenderSådan gør du