Kransekagetoppe pyntet med hvis chokolade - drysset med hindbær og lakrids. Jeg synes både hindbær og lakrids er et rigtig fint nyt pust til kransekagen
Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Massen skal være sådan at du lige netop kan forme den med hænderne. Nytår og kransekage hører sammen. Hvis du har noget marcipan i overskud fra julens konfekt, så brug det til at lave lidt kransekage til nytårsaften
Årets fødselsdagskage blev denne intense brownie toppet med hindbærmarmelade og skumfiduser. Jeg synes særligt, den er lækker, da den friske hindbær går godt sammen den kompakte bund og den søde og klistrede top
S. å. b. l. e. v. k. r. a. n. s. g. f. æ. d. i. ,. m. t. o. G. O. D. T. N. Y. Å. R. I. L. A. E. -. ). c. 1. p. y. h. j. u. K. 5. 0. 3. ø. P. 7. 4. 2. (. H. B. 8. V. r l
Jeg har netop lavet kransekagetoppe til nytåret. Kom dejen i en sprøjtepose med en relativ stor åbning for neden, så kransekagen ikke sidder fast, når du skal trykke dem ud på bagepladen
Hvid chokolademousse med Solero mousse – jeg tilsatte en smule fløde og sukker for at gøre opskriften mere egnet til gæsterne – Toppet med hindbær gele og serveret med chokoladegitter med guldstøv
Hver kransekagetop pyntes med forskellige nødder eller som her lækre Amarena kirsebær. Et ganske godt kompromis er kransekager og så bliver det simpelthen ikke nemmere
T. i. l. n. y. t. å. r. h. ø. e. k. a. s. g. S. j. v. f. o. æ. ,. m. J. d. H. u. L. c. b. I. p. D. (. ). G. O. 3. 0. 5. 1. 2. 8. -. K. /. R. B. 9. P. é
N. y. t. å. r. s. k. a. n. e. g. j. L. d. o. m. p. v. i. l. æ. h. ,. u. D. f. M. /. b. ø. ". c. ). S. K. 6. -. 8. 3. 5. 0. 1. 7. I. F. ½. 2. E. B. P. T. (. R
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.