Jeg har igen brugt en melblanding fra Schär og har peppet dejen op med lækre frø og kerner. Jeg har altid troet at glutenfrie brød og boller var sådan noget tørt og kedeligt noget, men jeg har til min store overraskelse fundet ud af at der findes mange lækre alternativer til mit elskede hvedebrød
Drys med salt og peber. Ja glutenfri er den for der er ikke brugt mel af nogen art til tærtebunden. Jeg vil slutte af med et kik ud over min mark fra min stald
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Glutenfri, sprød pizza m. Jeg har eksperimenteret i køkkenet og vil nu løbende udgive opskrifter med de nye, glutenfrie fødevarer, som kan bruges til hjemmebagning, sunde desserter samt hverdagsmad
Spis pizzaenmed en frisk salat. Klargør bagepande med bagepapir og smør bagepapiret ind i olivenolie. Her er mit bedste bud på en lækker, glutenfripizza – sund og vegetarisk
Pynt efter pizzaen har været i ovnen med frisk spinat, tomat og parmasan. Opskriften på den glutenfripizza, har jeg lagt op før, men her er den igen til nye læsere
Blend med stavblenderen til du får en “grødet” masse. Så bunden blev ikke kastet i luften som på et pizzaria, men det er jo lige meget, når smagen er himmelsk
Jo tykkere dejen er, jo sværere har den ved at bage helt igennem, hvis der kommer meget fyld på. Jeg putter aldrig ost på mine pizzaer, da jeg synes, det nogle gange ødelægger smagen af de andre råvarer, men bøffelmozzarella eller almindelig rund mozzarella kan sagtens bruges
Mmmmmm pizzamed sprød kant og masser af smag. Næsten umuligt med godt sejt brød, kort holdbarhed og måske har jeg da jeg var lille bare haft for mange dårlige glutenfrie brødoplevelser og derfor har jeg ikke de store brødvaner
Kikærtemelet er med til at give en god smag og gøre dejen blød og nem at arbejde med. Denne glutenfripizzabund er nem at arbejde med og bliver rigtig lækker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.