dip og pålæg

dip og pålæg

Champignon paté

Champignon paté

G. o. d. p. a. t. é. g. s. å. i. l. j. u. e. m. n. f. r. k. -. ). 4. –. 5. 2. ø. h. v. 1. c. 0. y. b. æ. S. K. H. T. Æ. ,. B. 8
Grov Postej med ost

Grov Postej med ost

Kogte ris½ dl. Skær porrer og selleri i skiver og peberfrugt i korte tynde strimler.  Skær tomaterne i både og tilsæt dem sammen med vand
Rodfrugtmos med gedeost

Rodfrugtmos med gedeost

v. i. r. k. e. l. g. t. æ. b. h. ø. -. ). 4. p. s. o. n. 8. 0. d. f. u. å. m. a. ,. H. j. y. R. M. S. t l
Avocado med mynte og gedeost

Avocado med mynte og gedeost

L. æ. k. e. r. t. i. l. f. o. s. ,. m. å. d. g. n. a. 2. y. v. b. ø. 1. c. p. h. 5. 0. -. 6. R. S. M. u. K. P
Gulerodspostej med hytteost

Gulerodspostej med hytteost

Pisk eller blend æg, mel, krydderurter  sammen og tilsæt hytteosten. Hæld blandingen over de revne gulerødder og vend med gaffel
Advokado-Rosin creme

Advokado-Rosin creme

En advokado creme med rosiner smager også godt. Smages til med mere tabasco, peber og salt. citronsaft3 – 6 dråber Tabasco sauceSalt – peberAdvokadoen skrælles og stenen fjernes. Advokadoen blendes med rosiner, citronsaft og 3 dråber tabasco
Hirse-mandel postej

Hirse-mandel postej

 Rodfrugten rives groft og løget skæres fint.  Mandlerne hakkes groft og ristes let på en tør pande. 4 personer100 g hirse100 g persillerod/ selleri/ gulerod eller en blanding af disse rødder100 g løg100 g mandler2 ægLidt flødeSaltolivenolieHirsen sættes i blød 2 timer gerne natten over ogkoges i 10 minutter og står og trækker i 20 minutter.  Det hele blandes med æg, fløde og salt og bages i en smurt form ved 180 grader i 20 minutterØnsker du at postejen skal smage af mere end mandler, så tilsæt ½ chili finthakket til løget når det steger på panden eller 2 spsk
Linse-Champignon- Spinat Postej

Linse-Champignon- Spinat Postej

V. i. r. k. e. l. g. æ. b. å. d. t. v. a. m. o. p. 4. s. n. 2. j. u. ø. h. f. 6. 1. ,. 0. c. 5. y. B. Q. -. (. ). H. S. 3. K. E. T. F. L. 8. r l
Valnøddepostej

Valnøddepostej

 Her har jeg serveret den sammen med kartoffelsalat og tomatsalat            ( se opskrifter).   Jeg har altid Valnøddepostej på bordet juleaften og i juledagene, da den også passer godt til alt det traditionelle tilbehør, der hører julen til
Gulerodspostej med Nødder

Gulerodspostej med Nødder

Det er altid godt at have en postej til at tage med i madpakken og til en hurtig rugbrødsmad derhjemme
Nødde-Champignon Postej med Quinoa

Nødde-Champignon Postej med Quinoa

G. o. d. n. ø. e. p. s. t. j. ,. g. å. m. l. æ. -. ). 5. 6. r. 2. 0. c. h. a. i. k. v. 1. q. u. 3. f. E. S. –. b. H. y. K. T. 4. L. B. 8. N. t G
Besøg hos 42°RAW – tapas og dejlig chokoladekage

Besøg hos 42°RAW – tapas og dejlig chokoladekage

Der er en del kerner og nødder i, hvilket jo helt sikkert er med til at give mæthedsfornemmelsen, men herudover føler jeg i særdeleshed, at deres retter også mætter lysten til et lækkert måltid både i forhold til smagssansen og synssansen
Butterbean Dip

Butterbean Dip

Desværre er det ikke optimalt når det haster, og i dag havde jeg sådan lyst til en bønnedip. Jeg bruger yderst sjældent dåsebønner, da det er langt  billigere og mere miljøvenligt at købe dem tørrede og derefter lade dem stå i blød ogkoge
Tahinidipp med feta og mynte

Tahinidipp med feta og mynte

Sammen med fetaost og rikelig med frisk mynte, får du en frisk og deilig dipp. Tahini er en puré laget av malte sesamfrø og mye brukt i marokkansk matlaging
Himmelsk butterbeans-gulerodsdip

Himmelsk butterbeans-gulerodsdip

Denne himmelske dip indeholder butterbeans, som er rige på proteiner og essentielle fedtsyrer, gulerødder, peberfrugter, basilikum, hvidløg og chili som giver dit immunforsvar vitaminboost
Grøn Fetadip med Peberfrugt

Grøn Fetadip med Peberfrugt

J. e. g. l. a. v. d. n. t. i. p. s. o. m. f. y. b. r. ø. k. ,. å. h. j. æ. -. G. F. P. u. 2. I. 1. 0. 5. %. c. ½. S. L. T. B. 3
Hummus med karry

Hummus med karry

Jeg elsker karry, specielt her om vinteren hvor det rigtigt varmer og stimulerer og giver en glad følelse i hele kroppen
Hummus - den ægte

Hummus - den ægte

Det er vel nærmest en grundopskrift - ihvertfald bliver der ikke afholdt ret mange sammenkomster her i huset uden der er Hummus på bordet, som snack, dip, eller som pålæg

Chili Hummus

Lav en stor portion af kikærter med det samme, og kom resten i fryseren i små portioner - til senere brug til humus, falaffel ogsammenkogte retter

All-round chilisauce

Denne chilisauce er rigtig nem at lave, og egner sig glimrende til al slags asiatisk og mexikansk mad
Nem kikærtemos som pålæg eller dip

Nem kikærtemos som pålæg eller dip

Vegetarisk pålæg er nemt, hurtigt og billigt at lave - og så er det sundt. Alt hvad du behøver er en god blender ognogle få ingredienser
Basilikum hummus

Basilikum hummus

Hummus er sundt og lækkert som, dip, tilbehør ogpålæg. Jeg har tidligere lagt en af mine favoritter ud på bloggen, tomat hummus
Edamame dip

Edamame dip

Jeg elsker edamame bønner og havde en pakke liggende i fryseren, så det blev til en lækker dip. Edamame bønner kan købes på frost i en del supermarkeder, blandt andet Netto og Kvickly