Navnet på bollerne kommer af, at jeg har taget en opskrift med Christiania brød, og har jeg lavet den om til lækre, bløde, knasende boller med anis, hørfrø, kommen, birkes og drysset dem med skoldet knækket rug
Lækre brød der kan bages på pande eller over bål. Spis brødene med det samme eller gem dem i et viskestykke til senere på dagen, hvor de kan varmes op på pande eller i ovn
Det specielle ved disse brød er den gode smag og konsistens - Oplevelsen af at spise et brød, der veksler mellem at være blødt og sprødt, da det har forskellig tykkelse
Nødder i brød - smager dejligt. ca. 20 stk. 50 g. gær½ l. vand2 spsk. olie2 tsk. salt 100 g nøddekerner hakkede gerne fint200 g grahamsmel eller groft speltmel eller havregrynca
18 stk Brød som skal langtidshæve – det er sundere og giver en super god smag. ca. Lav dejen om morgnen inden du tager på arbejde eller hvad du nu skal, så har du til aftensmad eller aftenteen, eller lav dejen om aftenen, i weekender hvor der er god tid til morgenmaden ,eller til næste dags frokost
Jeg har lavet et knækbrød, som er bagt på linser i stedet for mel. Det bedste er at det faktisk smager bedre en alt købeknækbrød, jeg nogensinde har smagt og så er det meget nemt at lave