Brød

Brød

Himmelsk paleo brød

Himmelsk paleo brød

Fantastisk brød, uden hverken mel eller mælkeprodukter. Opskriften kan også bruges som pizzabund, hvis hvis du prøver at skære ned på kulhydraterne
Christiania Boller

Christiania Boller

Navnet på bollerne kommer af, at jeg har taget en opskrift med Christiania brød, og har jeg lavet den om til lækre, bløde, knasende boller med anis, hørfrø, kommen, birkes og drysset dem med skoldet knækket rug

Olivenbrød

-)Et brød50 g. Mest for oliven elskere. gær2½ dl lunkent vand1 tsk. salt1 tsk. sukkerCa. 450 g. mel1 dl. hakkede sorte oliven uden sten1 fed hvidløg knust3 spsk

Italienske Pande- bål brød.

Lækre brød der kan bages på pande eller over bål.  Spis brødene med det samme eller gem dem i et viskestykke til senere på dagen, hvor de kan varmes op på pande eller i ovn
Frølapper

Frølapper

H. a. r. d. u. l. y. s. t. i. e. n. c. k. ,. m. å. b. ø. p. o. v. f. h. g. 2. 5. ½. æ. j. 3. 1. 0. 4. L. T. R. Æ. S. –. 7. P. B. -. 8
Nan Brød

Nan Brød

Det specielle ved disse brød er den gode smag og konsistens - Oplevelsen af at spise et brød, der veksler mellem at være blødt og sprødt, da det har forskellig tykkelse
Nøddeboller

Nøddeboller

Nødder i brød - smager dejligt. ca. 20 stk. 50 g. gær½ l. vand2 spsk. olie2 tsk. salt 100 g nøddekerner hakkede gerne fint200 g grahamsmel eller groft speltmel eller havregrynca
Valnøddeboller med æble

Valnøddeboller med æble

18 stk Brød som skal langtidshæve – det er sundere og giver en super god smag. ca. Lav dejen om morgnen inden du tager på arbejde eller hvad du nu skal, så har du til aftensmad eller aftenteen, eller lav dejen  om aftenen, i weekender hvor der er god tid til morgenmaden ,eller til næste dags frokost
Chapati pandebrød

Chapati pandebrød

Her er nogle brød der smager godt til det meste og som laves på en pande - så de er også gode, når du er et sted, hvor du ikke har en ovn f
Grønne grovboller

Grønne grovboller

De smager bare godt. -) ca. 18 stk500 g. spelt eller hvedemel100 g. rugmel100 g. grahamsspeltmel , grahamsmel eller fuldkornsmel100 g
Ostebulgurbrød m. oregano

Ostebulgurbrød m. oregano

Well, well, her får I så den ene af kreationerne, nemlig små bulgurbrød m. eller indtil osten er smeltet og sprød, og brødene er gennembagte
Spinatboller

Spinatboller

Jeg nåede desværre ikke at få lavet hveder i år, men til gengæld får I opskriften på de lækreste spinatboller
Linseknækbrød

Linseknækbrød

Jeg har lavet et knækbrød, som er bagt på linser i stedet for mel. Det bedste er at det faktisk smager bedre en alt købeknækbrød, jeg nogensinde har smagt  og så er det meget nemt at lave