En upgrade til de klassiske flødestuvede kartofler. Denne ret smager bare meget bedre (nej, det er i hvert fald ikke relativt…), har bedre konsistens, og er mindre fed
J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Denne opskrift er fra en folder der er blevet lavet i forbindelse med de nye kostråd. Jeg brugte resten af sojaen til at marinere kyllingen så jeg stod med et problem da jeg skulle stege grønsagerne
S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Dette brød opfandt jeg, for at få brugt resterne fra min ostepizza den anden dag. Jeg havde et stykke fontina og et stykke gruyere til overs – i alt ca