Madpandekager ca. Pandekagerne drysses med revet ost. Serveres med en god salat til. Pisk æggene sammen med salt og mel til dejen er jævn og uden klumper
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Madpandekager. Kikærtewraps med fyld. Glutenfri, Madpandekager, Protein, Wraps. Jeg bliver aldrig træt af at eksperimentere med wraps og jeg bliver aldrig træt af at eksperimentere med mit kikærtemel
Som tilbehør til disse her grove madpandekager fik vi oksekød stegt i gryde, blandet med tomatpure, hakkede tomater i chili, salt og vores egen hjemmelavet stødte chilipeber
Her slutter dette lille eventyr med fokus på "ingen-madspil", og denne gang blev det til en portion madpandekagermed ekstra tryk på mad, da de ikke smager særlig sødt, som pandekager normalt gør, men netop smager af rugbrød
Dog synes jeg at der er en stor variation i smagen og det ene kan ikke erstatte det andet, så nu skulle jeg lige prøve at få lavet de her hjemmelavede madpandekager
Vi frygtede lidt, om vi ville kunne rulle dem med kød i – men det gik helt fint. Pandekagerne kan serveres med oksekød og gratineret ost, med kylling, laks, eller vegetarisk med fx humus
Start med at forberede dejen – bland mel, æg, mælk, salt og det finthakkede persille i en skål. Nogle folk bruger en kniv til at skære majsen af kolben, jeg selv foretrækker en gaffel som man ‘pirker’ dem løs med
Nu har jeg efterhånden lavet en hel del madpandekager, typisk når jeg ikke har hjemmebagt ell. Det her er min opskrift på lækre, glutenfri madpandekager - fyldet kan nemt varieres i det uendelige
I dag har jeg forsøgt mig medmadpandekagermed majsmel og kikærtemel. Fyldet er ganske simpelt men rigtig lækkert, og smagte en smule mexicansk sammen med den svage smag af majsmelet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.