3 rødløg, 1 pastinak, 3 gulerødder, 1 porre, 1 rød peber, lidt sellei, 2 jordskokker1 dåse flåede tomater1 spsk paprikaca ½ L vandolie til stegningsalt og frisk kværnet peberKødet svitses i olien, kun til den lige har fået farve. Alle grønsagerne skæres i små tern og kommes ned til kødet, og de svitses med i ca 5 min
I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
hakket oksekød. 350 g hakket oksekød1 stort løg ca 150 g1 fed hvidløg1 dåse flåede hakkede tomater1-2 spsk soja efter smag250 g champingnonsalt og peberOksekødet svitses sammen med løg og hvidløg som begge er hakket. Oksekødsblandingen og champingnon fordeles ovenpå dejen i fadet, og det hele bages i ovnen ved 200 g i ca 25 min
Hakket oksekød puttes i en gryde. Brun kødet og løgene, og tilføj da gulerødderne (skåret i skiver). Kødsovsen krydres godt med alle de overnævnte krydderier
Kød. Kødet svitses i marianden på panden - ikke for længe da det gerne stadig må være rosa inden i. Champignonerne svitses på panden i resterne af marinaden fra kødet
En af retterne i den forgange uge var denne dejlige oksekødsret med sesam. Tilsæt hakket oksekød. Steg til kødet bliver brunt tilsæt derefter chilisauce sammen med sesam og ketchup/tmatpure
Denne oksekød blev dog alligevel utrolig populær her i huset, og det endte med, at det var det eneste der blev spist -- og jeg blev påbudt at lave den igen allerede ugen efter igen
Noget med hakket oksekød, selvfølgelig stadig sundt. Jeg har ikke beskæftiget mig ret meget med hakket oksekød før, hvilket gør, at dette er en herlig udfordring for mig
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Opskrift Oksekøds Korma i mandel jogurt sauce, indisk karry. en indisk korma kan være alt mulig stegt kød, piftet op med forskellige krydderier som så simrer i en cremet sauce
Kødet kan serveres lun eller koldt, og det smager skønt og giver samtidig lidt dressing. Steg en stykke oksekød, fx oksefilet, roastbeaf, cuvette eller culotte