H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
Ellers er det et lag med hvidchokolademousse og et lag med jordbærmousse. hvidchokolade. Bræk chokolade i mindre stykker og læg dem i en skål der tåler varme
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Pisk hviderne stive. Afkøl chokolade blandingen lidt før den røres sammen med de piskede æggeblommer. Elsker mousse og det er bare så nemt at have på køl
Jeg hakkede hvidechokolade meget groft og blandede det med tranebærrene. Tranebær og chokolade blev hældt op i sukker-smør og lige kørt med rundt, hvorefter de tørre ingredienser kom med i
Min adventsgave til jer er den her opskrift på hjemmelavet hvidchokolade med pistacie og lakrids. Hæld chokoladen i en form og fordel pistacienødderne over den
Så tager du en anden skål og pisker æggehviderne med sukkeret til en luftig og helt stiv marengs. Det er en relativt tung og tæt mousse og med en meget intens smag af chokolade, så man skal ikke have ret meget af den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.