Så da svigerfamilien kom på besøg lige efter jul smækkede jeg en lækker dessertkage sammen og pyntede på den nemmeste og hurtigste måde med sprøjtede roser, guldflager, frysetørret hindbærpulver og små fondantblomster
Smør hindbærmoussen ovenpå. Lad den køle af, og flæk den i tre inden kagen skal lægges sammen. Skær kanterne af så den passer til din kage både i højden og længden
lagkage. lagkage. Moussen er nu klar til at hældes på kagen( hvis kagen bliver bygget op med ''form'') ellers sættes den på kål 5 timers tid og kan herfter smørres på kagen
Skær to bunde ud på størrelse med den springform du bruger til at bygge kagen op i. Dæk spiringformen med film og stil den på køl i et par timer eller natten over, hvorefter det sidste brombærpuré hældes over, og kagens kommes igen på køl i nogle timer inden servering
Oetker KageMousse med chokoladesmag. Bag kagen nederst i ovnen i ca. Hvis du stikker en kødnål ned i midten af kagen og den kommer op uden dej på er kagen færdigbagt
Du får det bedste resultat, hvis du med det samme samler kagen og kommer hindbærmoussen i kagen, så vil bundende nemlig suge noget af syrerne fra bærrene og være bedre
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Puréen, som er tilbage i sigten, skal ikke bruges i kagen, men kan serveres som tilbehør. Hæld blandingen over kagebunden og sæt kagen på køl i mindst tre timer, inden den serveres
Hindbærmousse. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.