bagepulverRabarbermousse og coulis. Rabarbermousse og coulis. Hæld moussen ovenpå den kolde kage. Sigt knuste frysetørret hindbær ovenpå moussekagen, og skær stykkerne ud
V. a. n. i. l. j. e. m. o. u. s. g. v. r. k. t. Ø. 2. 6. 1. /. 4. p. f. ø. d. 7. 5. ½. z. æ. M. h. y. c. ,. 0. b. (. w. ). H. T. P. A. -. S. q. å. R. W. B. K. x. G. C. y l
S. u. k. e. r. b. ø. d. s. a. g. m. c. i. t. o. n. l. D. j. v. -. f. A. ,. æ. p. h. y. å. K. O. T. 3. 0. 1. 5. 2. I. ½. C. 4. 7. P. (. ). R. /. B. 6. L. U. H. N. M
Hvid chokolade mousse, ja, det er egentligt ikke noget, som jeg spiser ret ofte. Jeg lavede disse små serverings glas fordi jeg havde en lille rest efter at have lavet denne her jordbær moussekage
E. n. f. l. o. t. k. a. g. e. m. d. b. r. w. i. u. ,. j. æ. s. p. å. T. v. ø. M. '. H. h. D. y. 2. 0. 3. -. 5. 1. (. c. 4. 6. ). S. 7. ½. /. B. I. L. P. K. R. G. A
Hindbær, mousse og kage i én - mere kan man ikke forlange. Jeg er ikke i tvivl om, at moussen ville have smagt endnu skønnere ovenpå en bund af hasselnødder og mandler, men når alt kommer til alt, gjorde lagkagebunden det faktisk ret godt sammen med hindbærmoussen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Moussen er nu klar til at hældes på kagen( hvis kagen bliver bygget op med ''form'') ellers sættes den på kål 5 timers tid og kan herfter smørres på kagen