Vegansk ost
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 dl vand
  • 1 ½ spsk
  • 1 ¼ dl. cashewnødder
  • ½ dl. gær
  • ½ dl. citronsaft
  • ¾ tsk. salt
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½ spsk. løgpulver
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. knuste sennepsfrø
  • 1 spsk karry
  • 1 æble
  • 1 spsk forårsløg
  • 1 spsk
  • ½ spsk
  • 1 spsk
  • ½ spsk
  • 2 spsk tahin
  • 1 spsk løgpulver
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. knuste sennepsfrø
  • 2 spsk tahin
  • 2 spsk peberrod
  • 1 spsk
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk løgpulver
  • ¼ tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk tørrede
  • dild
  • 1 spsk friskhakket dild
  • 2 spsk tahin
  • 1 spsk løgpulver
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. knuste sennepsfrø
  • 1 tsk karry

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.