Tag fadet ud af ovnen og fordel gremolataen henover fisken. Gremolata. Familie mad der er enkelt at lave med masser af farve og smag, der kan få alle til at spise fisk
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Klip nu 3 steder i kanten af hvert stykke kød, så undgår du, at de "krøller" op når de svitses
Blend og smag suppen til med salt og peber, fordel den i varme tallerkener og server med gremolata. Til gremolataen blandes alle ingredienser – dette kan gøres i forvejen
Frisk pasta, gremolata og frisk revet parmesanKødet brunes i lidt smør og de pressede hvidløg. Serveres med frisk pasta, gremolata og frisk revet parmesan 1 oksegrydesteg
Til Gremolata. Gremolata er noget du drysser hen over osso buco´en. Gremolata laver du ved at blande petersille, revet citronskal (brug endelig en økologisk) og presset hvidløg
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
Gremolata. Kedney bønner evt dåse Hvide bønner kogt med salt evt då Heste bønner kogt med salt Rødløg i både Halve små tomater Hakket bredbladet persille Husk at bønner skal ligge i vand og udblødes i mindst 10- 12 timer , så gift stofferne kommer ud
lidt gremolata, som er persille hakket med lidt citronskal. Braiseret svineskank. Jeg kendte egentlig ikke det store til svineskanken indtil for et årstid siden
Skær kyllingen for og server blomkålsfritter og gremolata til. Drys gremolata over blomkålsfritterne. Gremolata1 bundt bredbladet persille1 økologisk citron2 fed hvidløgHak persillen groft
Retten drysses ved servering med parmesan og gremolata på toppen. Gremolata er det klassiske tilbehør til en Osso buco og består af friskhakket persille, citronskal og hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.