Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Det var rigtigt sommervejr og det var lige vejr til fyldtepeberfrugter
Fyld peberfrugterne op med farsen, til der er en lille top på – uden at mase. Vi lavede denne udgave med oksekød, men du kan også bruge kalve- eller svinekød eller en blanding
Her er en lille oversættelse til danske mål, med mine variationer af den amerikanske opskrift på fyldtepeberfrugter, som indgår i madplanen fra i torsdags
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.