Nogle gange står man og skal have kød og tilbehør med til en grillaften ude i byen. Jeg har i dag lavet en salat, som indeholder alt hvad vi skal have med af tilbehør - så vi behøver kun at slæbe 1 skål frem og tilbage
Tilsæt rosiner og smuldret feta. 150 g feta, smuldret. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver
Rødbederne er færdige, når de er gennembagte, lidt møre, men de skal stadig have lidt bid. Vend lidt citron/limesaft med rødbederne og anret dem i en skål medfeta og hakket persille ovenpå
Den er rig på Kalium og Phosphor og smager fantastisk sammen medgrøntsager som peberfrugt og tomat. For et par dage siden fik jeg sådan lyst til at prøve mig ad, med den kendte fyldt aubergine
Bagtegrøntsagermed en god gedefeta og sur/søde balsamico-løg - og et lille glas vino. Rødbeder, græskar, løg og pynt med salat, feta, pinjekerner og lidt god olivenolieVelbekomme
Jeg serverede retten til stegt andebryst og ovnbagte kartofler. Drys medfeta, valnødder og basilikum. Vend rødbederne med olie og honning og krydr med salt og peber
Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Her har jeg lavet en lidt alternativ frikasse medbagtegrøntsager og butterbeans. Læg kartofler, gulerødder og savoykål i et ovnfast fad, dryp med olivenolie og krydr med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.