Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsagerogchili beans. Du kan også vælge, at stege grøntsagernemedchili beans, så det bliver en stor blanding
KyllingespydmedRisogÆrterIngredienser. Server kyllingespydetmedrisene. Den er lidt krydret uden at være stærk og meget sommeragtigmed smagen af squash og ærter
Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Server medrisog evt. Kom alle grøntsagernei et ildfast fad og kom en god slat olivenolie, salt, karry, paprika, gurkemeje ogspidskommen henover og vend det hele godt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. p. r. ø. d. s. t. e. g. j. m. o. n. a. b. l. E. k. u. v. M. ,. c. 4. 5. æ. h. O. f. 1. ½. y. 3. 2. 0
Drys sesamfrø og forårsløg over og server medlimefrugt skåret i både, til at dryppe over. Kogrisenei en gryde, efter anvisningen på emballagen, mens kyllingoggrøntsagertilberedes
Servers sammen medtomatriseneogfrisk skårne grøntsager. Skær løget i tern ogsvitshviløgog løg iolien - når løgene er gennemsigtigetilsættesriseneog de steger medi et par minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.